Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové koleno | 2 ks |
vepřové nožičky | 2 ks |
vepřové kůže | 500 g |
velká cibule | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
česnek | 3 stroužky |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 15 ks |
bobkový list | 2 ks |
sůl | 3 lžičky |
ocet | 2 lžíce |
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Postup: Brokolici rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě (1 lžička soli na 1 l... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Kapra naporcujeme na řízky, osolíme, potřeme utřeným česnekem a necháme alespoň... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...